• Kasulik toitumine ja looduspreparaadid
    Kasulik toitumine ja looduspreparaadid

    Naturaalsed looduspreparaadid on koos spetsialiseeritud toitumisega kõige tõhusam viis organismi varustamiseks vitamiinide ja mikroelementidega

     

     

  • Naturaalne kosmeetika
    Naturaalne kosmeetika

     Nahahooldusvahendid naturaalsetest taimsetest komponentidest

     

  • Aparaadid ja masseerijad
    Aparaadid ja masseerijad

    Ida meditsiini põhimõtete alusel loodud seadmed ja massaažiaparaadid organismi bioenergeetilise tasakaalu normaliseerimiseks ja säilitamiseks

     

     

RESVERATROL+ (UUS Ikan)

 

 

Iidses hiina raamatus „taimed, mis päästavad elu ikalduse korral“ on märgitud, et Gynostemmat kasutati põletikuliste protsesside allasurumiseks, palaviku alandamiseks, toidumügituste korral, samuti infektsioosse hepatiidi ravis. Väheviljakatel aastatel kasutati Gynostemmat toiduks.

 

Gynostemma pentaphyllum (viielehine eluväät, Jiaogulan) mitmeaastane taim kasvab liaanina kuni 8 m pikkuseks. Õitseb juulist augustini. Gynostemma pentaphyllum on pärit Hiinast, Jaapanist ja Taist. Taime kasutatakse traditsioonilises hiina meditsiinis juba alates 1400.aastast. Traditsioonilise meditsiini konverentsil Pekingis 1991.a. valiti Gynostemma pentaphyllum kümne kõige toniseerivama taime hulka.

гиностемма нр2Lehed sisaldavad hüpenosiide Gynostemma pentaphyllumi saponiinid, mikroelemente, aminohappeid, valke, polüsahhariide ja vitamiine. Gynostemma pentaphyllum sisaldab neli korda rohkem saponiine kui ženšenn.

Gynostemma pentaphyllum alandab stressi, rahustab närve ületöötamise korral, vähendab närvilisust. Aitab diabeedi korral, alandades veresuhkru taset. Taimel on antioksüdantsed omadused. Gynostemma pentaphyllumit kasutatakse ateroskleroosi, maksahaiguste, B-hepatiidi, kroonilise bronhiidi ravis, kurnatuse ja väsimuse korral. Kuigi sellel „imetaimel“ on lai kasutusala, on rohkem läbi uuritud selle positiivne mõju südame tööle ja veresoonkonnale. Takistab verekomponentide kokkukleepumist ning sellega aitab vältida tromboosi, insulti ja infarkti. Laboratoorsetes katsetes tehti kindlaks, et selle taime aktiivsed koostisained mõjuvad positiivselt kõrgele vererõhule ning vähendavad südame ülekoormust. Samuti on huvitav, et Rh2 glükosiid ginsenosiid on pidurdava toimega kasvajate suhtes. See toime tehti hiljuti kindlaks loomkatsetes.

Gynostemma pentaphyllum stimuleerib valgete vereliblede väljatöötamist. See toime võib osutuda kasulikuks inimestele, kes on läbinud kiiritus- või keemiaravi.

Kasutamine: Gynostemma pentaphyllumi kasutatakse stressi, unehäirete, väsimuse, kõrgenenud suhkru- ja kolesteriinisisalduse korral veres, astma, bronhiidi, diabeedi ja vähi korral. Kosmeetikatööstus kasutab Gynostemma pentaphyllumit vananemisvastastes preparaatides. Võib kasutada teena, lisada toidule.

 

20100809194751-frutos-ginkgo-bilobaGingko biloba unikaalne taim, mida on traditsioonilises ida meditsiinis kasutatud sadu aastaid. Gingko lehti kasutati Hiinas juba 5000 aastat tagasi kui antispastilist vahendit südame- ja kopsuhaiguste korral, samuti kui vahendit paelussi ja repellentide vastu. Taime kasutati ka bronhiaalastma ravis, toksilise šokisündroomi ja erinevate tsirkulatoorsete häirete korral. Kaasaegne meditsiin hakkas Gingko biloba vastu uuesti huvi tundma alles eelmise sajandi viiekümnendatel aastatel. Just siis algasid taime lehtedest toodetavate vahendite laboratoorsed ja kliinilised uuringud.

Gingko biloba – on ainus teadusele tuntud taim, mis sisaldab spetsiifilisi aineid ginkoliide ja bilobaliide. Need ained suurendavad veresoone seina elastsust, on veresooni laiendava toimega, suruvad alla põletikureaktsioonid, parandavad vereringet. Gingko biloba parandab vereringet aju veresoonte funktsionaalsete häirete korral. Suurendab nii arteriaalet, venoosset kui kapillaarset verevoolu. Hoiab vereelemente kokku kleepumast ja sellega vähendab trombide tekkimise ohtu veenides ja arterites. Taime uikaalsus on tänaseks päevaks veenvalt tõestatud ja just seepärast on Gingko biloba nii nõutud. Gingko bilobat sisaldavad preparaadid kuuluvad tänaseks päevaks enimmüüdud ravimite esiviisikusse. Ainuüksi USA-s müüakse neid igal aastal enam kui 50 miljoni dollari eest.

Teadlaste suurimat tähelepanu tõmbas nn. fütoaleksiinide klassi kuuluv aine – resveratrool.

 

polygonum cuspidatum 1Resveratrool tekib viinamarjakobara koores vastuseks ekstreemsetele väliskeskkonna faktoritele (n madal temperatuur, UV-kiirgus, erinevad infektsioonid. Piltlikult öeldes võib

resveratrooli nimetada viinamarja kindlaks vahimeheks ja kaitsjaks. Resveratrool soodustab „hea“ kolesterooli teket veres (kõrge tihedusega lipoproteiin), samuti alandab madala tihedusega „halbade“ lipoproteiinide taset veres. Resveratroolil on tõhus mõju inimese südame-veresoonkonnale, vähendab märgatavalt trombide tekkimise tõenäosust. Ammu on märgatud, et kvaliteetse punase kuiva veini (milles on palju resveratrooli) regulaarsel tarvitamisel paljud haigused taanduvad. Teadlased on kindlaks teinud, et jaapani kirburohi (Polygonum cuspidatum) on resveratrooli poolest eriti rikas (kuni 98% resveratrooli sisaldub taimeekstrakti pulbris). Selle taime hinnalisus on ilmne. Polygonum cuspidatum on hiina ja jaapani meditsiinis traditsiooniline vahend mida kasutatakse profülaktikas, mille seas on ka seeninfektsioonid, südame-veresoonkonna, maksa ja nahaprobleemide korral.

 

 

„RESVERATROOL+“ toimemehhanism ja tervistav efekt:

 

Resveratrool для сайта1. Aktiviseerib ainevahetusprotsesse, vähendab lipiidide aset, samuti suhkru taset veres, takistab rasvade kogunemist, ateroskleroosi levikut, tõstab valkude sünteesi kiirust ja efektiivsust, taastab maksa rakke, takistab haavandtõve  levikut.
2. Olles tugev antioksüdant, takistab Ikan vähi arengut, soodustab rakkude taastumist, peatab kopsu-, emakakaela-, maksavani ja melanoomi arengu. (20- 80 %)
3. "Resveratroli+" komponendid on võimelised ühinema vabade radikaalidega ja neid organismist väljutama, tagades rakkude normaalse töö, nende elukestvuse.
4. Tõstab immuunsust, suurendab lümfotsüütide arvu veres.
5. Osaledes ainevahetusprotsessides ja organismi kohanemisreaktsioonides, tagab organismi sisekeskkonna stabiilsuse.
6. Samaselt žen-ženile, kuid veelgi suuremal määral, tõstab suguorganite funktsiooni, meestel potentsivõimet, toniseerib neere.
7. Suurendab kapillaaride elastsust ja parandab kudedes mikrotsirkulatsiooni, samuti vereringet ajus, müokardis, ennetab trombooside teket.
8. Tõstab immuunsusvõimet ja seega hoiab ära vananemise ja väsimuse. Saponiinid reguleerivad unetuse seisundit ja väsimuse seisundit, harmoniseerib psüühilist seisundit. 
9. Soodustab lümfirakkude suurenemist, pikendab rakkude eluiga ja suurendab geneetiliste rakkude hulka.
10. Normaliseerib kõikide kudede ja organite tegevust, ennetab hallide juuste teket.
11. Toniseerib organismi, tõstab vastupanuvõimet stressidele ja ilmamuutustele.
12. Viib organismist välja kahjulikud ained - vähi mürgistuse jäägid, mikroobsed, viiruselised toksiinid, medikamentide toksilised ained, radionukleiinid jt.
13. Kaitseb ja tugevdab hambaid, kõrvaldab halva lõhna suus.
14. Parandab kopsude ventilatsiooni, hapniku pääsu kopsudesse, suurendab vastupanuvõimet hapnikuvaeguse korral.
15. Kaitseb kiirituse eest, on looduslik UV filter.
16. Parandab peaajukoore mikrotsirkulatsiooni.

 

„RESVERATROOL+“ EDEM FORM BIO-lt on näidustatud järgmiste seisundite puhul:

 
1. Üldtugevdav vahend
2. Vähivastane
3.  Vähendab valu aistingut, antistressor 
4.  Rahustav efekt, imerohi 
5.  Vähendab rasvasisaldust veres 
6.  Varustab kudesid hapnikuga
7. Tõstab suguorganite funktsiooni
8.  Enneaegse vananemise korral
9. Veresuhkru alandamiseks
10. Maksa rakkude taastmiseks
11. Kapillaaride elastsuse suurendamiseks
12. Tugev antioksüdant

 

Vastunäidustused: Absoluutseid vastunäidustusi pole täheldatud. Tähelepanelik tuleks olla kõrge arteriaalse vererõhuga inimestel. Ei soovitata võtta pärast k. 19, kuna aktiviseerib organismi.

Pakend: 120 kapslit х 500 mg

Tarvitamisviis: 1. nädal — 1 kapsel 1-2 korda päevas. Seejärel sõltuvalt individuaalsest taluvusest suurendada järk-järgult annust 2 kapslini 3 korda päevas. Võtta toidukordade vahel, juua peale sooja vett.

Müügihitid

  • Looduslikud tooted
    Looduslikud tooted

Tooted

JM-Eco-Cosmetics

JM-Eco-Cosmetics

JM-Eco-Cosmetics

Looduslikud tooted ja täiendav toit on kõige tõhusam viis oluliste vitamiinide ja mineraalainete puuduse korvamiseks.

Loe Veel...

Kehahooldusvahendid

JM-Eco-Cosmetics

JM-Eco-Cosmetics

JM-Eco-Cosmetics

Spetsialistid on koostöös traditsiooniliste idamaiste toodete ekspertidega välja töötanud looduslikel koostisosadel põhinevad nahahooldustooted.

Loe veel...