• Kasulik toitumine ja looduspreparaadid
    Kasulik toitumine ja looduspreparaadid

    Naturaalsed looduspreparaadid on koos spetsialiseeritud toitumisega kõige tõhusam viis organismi varustamiseks vitamiinide ja mikroelementidega

     

     

  • Naturaalne kosmeetika
    Naturaalne kosmeetika

     Nahahooldusvahendid naturaalsetest taimsetest komponentidest

     

  • Aparaadid ja masseerijad
    Aparaadid ja masseerijad

    Ida meditsiini põhimõtete alusel loodud seadmed ja massaažiaparaadid organismi bioenergeetilise tasakaalu normaliseerimiseks ja säilitamiseks

     

     

BIOTSINK

Малюск

 

Tsingi bioloogiline tähtsus tehti kindlaks XIX sajandil kuigi tsingi salvi kasutati juba 5000 aastat tagasi.

Kogu maailmas on täheldatud ebapiisavat tsingi tarbimist. Maapinnasest on kogutud tsinki sel määral, et see ohustab keskkonda. Pinnas on tühjaks ammutatud. Väheneb ka loomse valgu tarbimine seoses elukalliduse tõusuga.

Tsingi puudus soodustab ja süvendab:
Epilepsiat, skisofreeniat ja psüühilisi häireid, diabeeti, eesnäärme adenoomi, katarakti, südamehaigusi, närvisüsteemi kahjustusi, immuunsüsteemi funktsionaalseid häireid, halba seedimist, haavandeid, toidu allergiaid, toksiliste metallide kogunemist, osteoporoosi, nahahaigusi, kroonilist väsimust, isukaotust, veresuhkru disbalanssi.
Tsink on molekulaarstruktuuri elemendiks üle 80 ensüümile, ta aktiviseerib üle 200 fermendi, osaleb DNAja RNA sünteesis, osaleb valkude sünteesis, võtab osa rakkude jagunemise, kasvu ja regeneratsiooni protsessist, osaleb hormoonide tootmises, sealhulgas suguhormoonide tootmises, taastab kollageenkude, mis vastutab naha ja soonte elastsuse eest, parandab nägemisvõimet, hoiab kõrgel organismi immuunsustaset, parandab lümfotsüütide tootmist, lõpetab viiruste leviku
haiguse algstaadiumis.

Tsink on hädatarvilik onkoloogiliste haiguste ravis ja profülaktikas. Ta on hädatarvilik noorukitele suguküpseks arenemise perioodil. Tsink on kasutusel naiste ja meeste viljatuse profülaktikas ja ravis.

Tsingi üldkogus organismis on 1400-2000 mg. Tsinki sisaldub kõrges kontsentratsioonis hüpofüüsis, kõhunäärmes, silma võrkkestas, sugunäärmetes, maksas, luustikus, küüntes, juustes, verepunalibledes kuni 80%, rakutuumas ja mitokondrites.

 

“Biotsink EDEM FORM BIO” on näidustatud järgmiste haiguste ja seisundite korral:

Биоцинк для сайта

1. Mistahes nahahaigused, muuhulgas allergilise etioloogiaga nahahaigused, komedoomid, naha kollageenitaseme toetamine, selle vananemise profülaktika, juuste ja küünte toetamine.  

2. Naiste ja meeste viljatuse ravi ja profülaktika, oligospermia ja impotentsuse ravi meestel, munasarjade düsfunktsiooni ravi, menstruatsioonieelse sündroomi ravi naistel. Lisaks on teada, et iga spermakogusega kaotab mees olulisel hulgal tsinki ning seda defitsiiti on vaja taastada, eriti eakatel.

3. Prostatiidid, eesnäärme adenoomid, seda nii haiguse kõrgperioodil, kui profülaktika eesmärgil peale 35.eluaastat.

4. Kõrge immuunsustaseme toetamiseks ja sellega seotud halvaloomuliste kasvajate profülaktikaks, vähi, AIDSi kompleksravis, seda eriti algstaadiumitel.

5. Külmetushaiguste ja gripi kiire lõppemine tsingi võtmisel haiguse alguses.

6. Profülaktikaks ja kompleksis teiste vahenditega - diabeedi ravi, normaalse veresuhkru taseme toetamine, insuliiniannuse järk järguline alandamine (tsingi osalus insuliini sünteesis).

7. Rasedustüsistuste ennetamine, muuhulgas varajaste toksikooside, nurisünnituste, loote kasvu ja arengupeetuse, raskendatud sünnituste ennetamine.

8. Närvi-psüühikahaigused, neuroloogilised haigused - epilepsia, sclerosis multiplex, ägedad psühhoosid, skisofreenia, depressioon - loomulikult täiendava ravimeetodina, lisaks mängib tsink olulist rolli aju funktsioneerimises.

9. Mistahes haavade, muuhulgas operatsioonijärgsete haavade kinnikasvamise kiirendamiseks, operatsioonijärgse taastusperioodi kulgemise parandamiseks, soovitatav on läbida tsingipreparaatide kuuri enne operatsiooni.

10. Mistahes krooniliste haavandite, muuhulgas maohaavandite ja 12-sõrmiksoole haavandite, troopiliste haavandite kinnikasvamine diabeetikutel ja varikoosi korral, põletuste kiire paranemine.

11. Normaalse nägemise säilitamiseks, võrkkesta haiguste korral, muuhulgas diabeedi korral, katarakti ennetamiseks ja raviks.

12. Mistahes etioloogiaga kõhulahtisuse korral, muuhulgas düsenteeria korral (kõhulahtisuse ajal toimub järsk tsingikadu), peen- ja jämesoole muude patoloogiate korral, Croni haiguse korral.

13. Kaalu langetamise programmides paljude fermentatiivsete protsesside regulaatorina; alanenud kehakaaluga inimestele: normaalsete näitajate taastamiseks.  

14. Ravimeetodite kompleksis alkoholismi ravil, kuna tsink kuulub alkoholhüdrogenaasi koosseisu - ferment, mis osaleb etüülalkoholi metabolismi produktide normaalses lõhestamises ja väljutamises, samal ajal on teada, et alkoholi liigtarbimine tingib tsingi järsku defitsiiti.

15. Kliimaksi perioodil organismi hääbumise ennetamise eesmärgil, seda eriti naistel, lisaks maanduvad sellega "kuuma-külmahood".

16. Ateroskleroosi, hüperkolestereneemia profülaktika ja ravi, lisaks vajavad tsinki hüpertoonikud, kuna diureetikute võtmisel kasvab järsult tsingi defitsiit.

17. Tsink osutab kaitsemõju neerudele, säilitades nende funktsiooni - näidustatud neerupatoloogia korral.

18. Liigeste põletikuhaiguste korral, liigeste elastsuse, liikuvuse säilitamiseks eakas vanuses.

19. Võimsa antioksüdandina - ökoloogiliselt ebasoodsas keskkonnas elades, kahjulikes tootmistes, mistahes stressolukorras.

20. Organismi kiirituskahjustuse profülaktikas - organismi varustamine mineraalidega, muuhulgas tsingiga - loob radioaktiivsetele elementidele konkurentsi - kui organism on küllastunud vajalike mikroelementidega, ei hakka see enam omandama samasuguseid, vaid radioaktiivseid.

 

Tsink imendub paremini loomse päritoluga produktidest. Taimsed valgud sisaldavad fütiinhapet (rutiin - fosfori orgaaniline ühend) ja tema sooli, loomsed valgud seda hapet ei sisalda. Fütiinhape moodustab peensooles Ca, Mg ja Zn ioonidega lahustumatuid ühendeid, mis takistavad nende elementide imendunust soolestikust. Toiduainetest sisaldavad tsinki austrid - (100 grammi sisaldab 100 mg. Zn) , heeringas, makrell, loomamaks.liha, kõrvitsaseemned, päevalilleseemned, oad, seened, teraviljad (kaer, tatar). Tsingi päevanorm oleks 15 mg meestel ja 12 mg naistel. Haigestumisel 25 mg.

 

Zeaksantiin - on ühend, mis on liigitatud karotenoidideks. Omakorda karotinoidid looduslikud rasva lahustuvad taime pigmendid mille olemasolu inimkehas sõltub täielikult selle kasutamisest. Luteiin ja zeaksantiin leidub paljudes taimedes. Taimedes nad koos  toimivad nagu pigmendid kollase filtri kujul, mis imendub kahjulike ultraviolettkiirte (UV). Nad toimivad loomulike päikeseprillidena. Nad kaitsevad ka võrkkesta, mukauli tundlikku keset ala.

 

Magneesium (MG) - üks peamisi mikroelemente, mida meie keha pidevalt vajab. Seda leitakse taimset päritolu toidus, nagu pähklid, seemned, puuviljad, kaunviljad, köögiviljad, teraviljad ja mereannid. Magneesium mängib olulist rolli luude ja hammaste ehitamisel, närviimpulsside edastamisel, veresoonte lõdvestamisel ja kitsendamisel, vererõhu normaliseerimisel ja ensüümide tootmisel ning osaleb energia metabolismis.

 

 

Biotsinki "EDEM FORM BIO" põhilised koostisosad: glükoos 150mg/kaps., munavalgeproteiin – 100mg/kaps., vit C (kibuvitsaga) – 10mg/kaps., tsink laktaat – 5mg/kaps., luteiin – 2mg/kaps., magneesiumstearaat – 1 mg/kaps, zeaksantiin – 0,25mg/kaps.

 

Kasutamine: Söögikordade vahel, juua peale 1 klaas sooja vett.

Annustamine:  lastele - 1 kapsel 1 korda päevas; teismeline – 1 kapsel 2 korda päevas; täiskasvanutele – 2 - 4 kapslit päevas.

 

 

Näidustused: soovitataksetsingi allikana.

Vastunäidustused: ei tuvastatud 

Väljalaske vorm:  120 kapslit x 500 mg.

  

Tähelepanu! Kapslite maht suurenes 270 mg kuni 500 mg! Kogus suurenes 60 kapslilt 120 kapslile! Preparaati lisatud zeaksantiin nägemise parandamiseks ja muud kasulikud komponendid. Hind on veelgi soodsam! Preparaat on veelgi kasulikum!   

IMG-1305 Zink

Müügihitid

  • Looduslikud tooted
    Looduslikud tooted

Tooted

JM-Eco-Cosmetics

JM-Eco-Cosmetics

JM-Eco-Cosmetics

Looduslikud tooted ja täiendav toit on kõige tõhusam viis oluliste vitamiinide ja mineraalainete puuduse korvamiseks.

Loe Veel...

Kehahooldusvahendid

JM-Eco-Cosmetics

JM-Eco-Cosmetics

JM-Eco-Cosmetics

Spetsialistid on koostöös traditsiooniliste idamaiste toodete ekspertidega välja töötanud looduslikel koostisosadel põhinevad nahahooldustooted.

Loe veel...